vrijdag 21 december 2012

Fijne dagen allemaal!

Voor jullie allemaal:

Hele fijne dagen toewenst en een nog fijner 2013 met veel zonneschijn en weinig regen (letterlijk en figuurlijk) en natuurlijk heel veel mooie creatieve uurtjes!


Voor de muziekliefhebbers onder jullie:
een kort filmpje waarop ik samen met mijn vriendin 'De herdertjes lagen bij nachte' speel. Het is geen filmpje van dit jaar, maar ach, het is kerst hé ;-)  klik hier voor het filmpje

8 opmerkingen:

 1. Nou bedankt voor de voorstelling ,ben gek opmuziek en zeker accordeon ,had vroeger al platen van woodhous was nog maar 12 jaar,
  Heel leuk van de kerstal wat je schrijft op mijn blog en fijn weer wat te horen ,en ja die herinneringen zijn toch best belangrijk in een mensen leven ,ik heb er inderdaad geen kaarsje bij staan vind ik een beetje eng ,nou ook een fijne dagen en tot horen lieve groet marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. owwww dat filmpje wat enorm leuk zeg

  enne ook voor jou fijne feestdagen en een goed uiteinde, een gezond 2013

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat vreselijk leuk zeg!! Genieten Marjan, dank je wel voor deze leuke voorstelling! Voor jou ook alle goeds, en geniet van de komende feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank voor je leuke filmpje!
  Ik wens jou ook heel fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2013 toe.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Applaus voor jullie allebei!!!! Heel mooi gespeeld en wat zien jullie er prachtig en stijlvol uit zeg! Fijne laatste dagen van het jaar. Dank voor al je lieve woorden op mijn blog! Het is zeer door mij gewaardeerd. Dank.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Marjan,
  Met veel belangstelling en bewondering heb k vandaag je blog gelezen vanaf het begin van je eerste Christel Seyfarth sjaal. Wat is hij prachtig geworden! Ik ben zelf helemaal verliefd geworden op de sjaals van Christel, en wilde een breipakket bestellen, toen ik op jouw blog terecht kwam. En alsof het zo had moeten zijn: ik vond de breipakketten nogal prijzig en bedacht me net dat ik zelf de wol wel kon kopen en zelf een patroon kon maken, toen ik op jouw blog las dat jij je wol bij de hobbydoos vandaan had gehaald! Daar bestel ik ook altijd. Ik ben nu met restjes drops alpaca van de hobbydoos bezig een muts te maken met de fair isle techniek en het gaat me goed af! Vandaar dat ik nu aan een sjaal wil beginnen. Maar mag ik jou een brutale vraag stellen? Heb jij dan het losse patroon ergens kunnen kopen? Ik kan nl. best de sjaal zelf op de rondbreinaald breien, maar die rand lijkt me dan weer erg moeilijk. En hoeveel bollen heb jij in totaal gebruikt? Ik hoop dat ik snel wat van je hoor, ik kan niet wachten om te beginnen aan de sjaal! Fijne jaarwisseling toegewenst! Met vriendelijke groetjes, Christel (nee, niet Seyfarth maar Smallegange!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Crhistel (wat een mooie toepasselijke naam ;-)
   Ja wat een mooie shawls hé en nog zo leuk om te maken ook!
   Helaas kan ik je niet aan het patroon helpen, maar misschien heb je wat aan de blog van Wieke van Keulen. Zij heeft daar een uitgebreide stap-voor-stap-beschrijving gemaakt van de Pinwheel shawl en volgens mij is dat precies wat je zoekt.
   Veel succes en plezier met je shawl!
   Groetjes Marjan

   Verwijderen
 7. Hoi Marjan,

  Dank je! Ik ga eens een kijkje nemen bij het blog van Wieke van Keulen. En lekker kleurtjes uitzoeken bij de hobbydoos! Inmiddels heb ik twee mutsen af en staat de derde op de pen, ik brei met twee draden in mijn linkerhand. Dat gaat me al aardig snel af, dus dat oefenen ben ik nu zat. Ik ben klaar voor het echte werk! Nogmaals bedankt voor de tip!
  Groetjes,
  Christel (ben ook erg blij met mijn naam!)

  BeantwoordenVerwijderen